Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Skikarusellen
Pa grunn av lav deltagelse de siste årene har det i 2018 ikke vært avholdt noen k-renn. Vi kommer tilbake med mer informasjon for sesongen 2018/2019 og håper vi kan gjenoppta aktiviteten da.

Normalt vil bedriftidretten arrangere 12 k-renn hver vinter, hvor du selv kan bestemme om du vil ha tidtakning (gjelder ikke alle k-rennene) eller bare ta det som en rolig skitur.

Skiutvalget arrangerer Telemarksmesterskap (TM) og K- renn i lysløyper i distriktene. 9 eller flere fullførte
K-renn gir premie. Ekstra premie for de som deltar i alle 12 K-renn.
Vintre med dårlig snøforhold kan være en utfordring, så da hender det at vi tar beina fatt i Fritidsparken, langs Gunneklevfjorden, Travbanen, eller Hjellevannet. Det er opp til arrangøren å bestemme det.
Arrangementene gjennomføres fra nyttår og utover vinteren.

Tidtaking
Det blir konkurranse med tidtaking og fellesstart kl. 18:00 på alle k-rennene merket med 'tid' eller 'TM'. Det blir da en felles runde med felles oppvarming (master) før starten går.
Ca. distanse 10-15 km. Alle konkurranser foregår i klassisk stil.

Skikarusellen

De fleste husker vel skiturene med kvikklunsj og varmt drikke i sekken. En fin langrennstur i naturskjønne omgivelser er gull verdt etter en lang og hard arbeidsdag. Nå har du muligheten til å gjenskape skigleden ved å delta på kretsen sin skikarusell som arrangeres forskjellige steder i distriktet.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO