Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Informasjon og påmelding

Velkommen til en ny sykkelsesong hvor alle kan delta.
Rittene går onsdager med oppstart kl 1800.
Karusellrittene er lagt opp slik at alle kan være med. Det skal være enkelt, gøy og ikke minst trygt.
En topp mulighet til å få sett litt mer av Telemark fra sykkelsetet.
Rittene arrangeres på ulike steder rundt om i Telamark og vil være en fin tur for deg som ønsker å kombinere en mosjonstur med en opplevelse.

Påmelding/
Startkontingent:
Det kan nå velges mellom ulike typer sesongkort eller om ønskelig betale for enkeltritt.
Sesongkort og kommende enkeltritt kan kjøpes HER. Enkeltritt kan også betales til arrangør i forkant av hvert ritt.
VIPPS vil ikke fungere for 2018, men det er mulig å melde seg på her helt fram til midnatt rittdagen.
Følgende priser gjelder for høsten 2018:

Sesongkort høsten 2018 Pris
Landevei, 2 ritt igjen 175,-
Tereng, 4 ritt igjen 260,-
Landevei + terreng, 6 ritt igjen 425,-
Trim, 6 ritt igjen 300,-

Enkeltritt Pris 
Landevei 120,-
Landevei lagtempo og tempo 80,-
Terreng 80,-
Trim (landevei og terreng) 60,-
Terreng TM 100,-

Siden vi er pålagt å ha hjelp fra politiet vil det på landeveisrittene påløpe ekstra kostnader for denne økte sikkerheten.
Derfor er landeveisrittene (med unntak av temporittene) noe dyrere enn terrengrittene.

Rittstart:
Onsdager kl. 18:00. for de som ønsker tidtaking og for lavterskelgruppe og trimklassen med master hele veien. Trimklassen kan også starte enkeltvis fra kl. 17:15 hvis ønskelig.
Vi forsøker å samle de som ønsker en roligere tur bakerst i gruppen ut fra start. Disse kan holde samlet og sørge for at det sykles sammen hele veien.
For terreng-TM starter vi kl. 14:00 fra Skien Fritidspark
Møt opp i god tid ca. 30-40 minutter før start for å unngå forsinkelser.

Klasseinndeling:
Uavhengig av sykler og utstyr, kan alle som ønsker å sykle stille opp. Aktive ryttere fylt 30 år kan delta i bedriftsklassene. Yngre aktive syklister tillates ikke med mindre de er ansatt og sykler for sitt bedriftsidrettslag. Rytterne inndeles som angitt under. Det vil i klassen bedrift i landeveisrittene i tillegg angis om det er sykles med landeveis- eller terrengsykkel.

Bedrift : Bedriftsklasse med tidtaking. Deles opp i kjønn og aldersklasser med 10 års intervaller
Trim    : Bedriftsklasse uten tidtaking

Premiering:
Det er premiering for 10 eller flere k-ritt. Ekstra premie for alle 16 k-rittene. TM og avslutningen i september er gjeldende k-ritt. Premier og tilleggspremier i år blir bestemt av TBIK og vil samsvare med premiene for k-trimmen.

Startnummer:
Samme startnummer som i fjor kan brukes. Nye ryttere får nytt startnummer før start. Ved påmelding vil arrangøren ha 2 lister. En sortert på navn og en sortert etter nummer. Dette for å finne neste ledige nummer og finne korrekt nummer hvis dette er gjenglemt hjemme. Nummeret skal bæres synlig forfra eller fra siden (høyre side). Brudd på dette kan gi deltagelse i trimklassen. Deltagere som har fått utdelt startnummer bør resten av sesongen selv stille med sikkerhetsnåler eller strips. Blir startnummeret ødelagt eller utslitt, kan nytt nummer utdeles. Hvis noen av ulike årsaker ikke skal delta på flere k-ritt må startnummeret leveres tilbake til arrangør.

Forsikring:
Det gjøres oppmerksom på at deltageravgiften eller medlemskap i TBIK ikke dekker forsikring av rytteren. TBIK har derimot en individuell helårs ulykkesforsikring for medlemmer av bedriftsidrettslag tilknyttet NBF og kan tegnes via Bedriftsidretten TBIK har en spesiell avtale med GSK (Grenland Sykleklubb) som formelt står som medarrangør av samtlige k-ritt. Dette betyr at k-rittene nå står i den lokale terminlista til NCF (Norges Cykleforbund) og at helårslisens gjennom en sykleklubb vil gjelde i k-rittene.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO