GPX Karusellen 2021
GPX Karusellen 2021

TidGPX Karusellen 2021
En virtuell trimkarusellHva er GPX Karusellen?
En virtuell trimkarusell med til sammen 12 løp med 
1 nytt løp hver måned. Hvert løp er mellom 10 og 14 km og er primært i skog og mark, men noe asfalt må beregnes. Du gjennomfører selv når du ønsker i løpet av måneden og registreringen av månedens løp må være gjort innen utgangen av måneden. 
Alt registreres enkelt når du synkroniserer din klokke registrer på Strava/Flow. Et aktivt og koronavennlig løpstilbud for alle fra 16 år.

Dette er en annerledes og morsom måte å løpe på. Å løpe etter GPX fil via klokke, Strava eller andre apper blir mer og mer populært. Samtidig er vi sikre på å gi deg et løpstilbud uavhengig av situasjonen rundt covid-19. 


Dette er for alle nivåer og du gjennomfører i ditt ønskede tempo på det grunnlag at distansene er fra 10-14km. Gå, jogge eller løpe? Det velger du selv. Ta det som en hyggelig tur alene eller med venner, eller fres igjennom skogen om du ønsker det. 


Gjennomføring:
Månedens løp blir lagt ut senest hver 1. i måneden og inneholder informasjon og GPX fil. Det er denne filen som du laster ned til din klokke eller app og som du må følge for å løpe riktig trase. 

Traseene er nemlig ikke merket, så her må du holde fokus å følge riktig retning. Traseene er i forholdsvis kjente områder. Når du er ferdig så synkroniserer du din klokke og resultater vil bli oppdatert. Du kan enkel følge med på resultatlisten på din side. Du får også en epost etter hvert løp med status for din gjennomføring.

Målet er at GPX karusellen skal motivere til fysisk aktivitet igjennom hele året. For noen vil det være nok å gjennomføre en gang og vente spent på neste måneds løp. Andre vil kanskje gjennomføre flere ganger med mål om å bedre sin tid for hver gang ettersom det er den beste tiden som blir stående. Og for noen så kanskje de lar seg trigge til å konkurrere mot sin venn eller kollega når de ser at tiden sin ble slått med noen sekunder. Da er det bare og snøre på seg skoa og ut igjen. 

Uansett hva som er viktig for deg så håper vi at du får nyte godt av denne karusellen i hele 2021 og oppmuntre deg til fysisk aktivitet, bli glad i å løpe, samt kjenne en mestring og utvikling av egen helse. 


Trasé:
- Primært skog og terreng
- 10-14km
- Noe kupert
- Kjente områder
- Ikke merket


Hvordan laste ned/opp GPX fil?
- Last ned GPX filen på din telefon eller pc. 

- Importer filen til din klokke dersom du har veiviser-funksjon. 

- Har du ikke veiviser funksjon på klokken kan du importere filen til ulike   apper som
  IdrettenOnline, Alltrails, TopoGPS, Norgeskart eller andre
  apper du kjenner til. Disse vil da fungere som din veiviser.

- For å kunne registrere resultatet må du en gratis profil på Strava eller
  IdrettenOnline. Ved påmelding vil du automatisk få en bruker på
  IdrettenOnline. 

- Ved registrering så må du huske å linke deg opp mot Strava eller
  Flow. Har du Garmin kan du seriekoble opp mot Flow eller Strava. Når
  du synkroniserer din klokke opp mot IdrettenOnline eller Strava så vil
  resultatet bli registrert. 


Polar Pulsklokke:
Bedriftsidretten i Telemark kan tilby reduserte prise på Polar sine pulsklokker. Ønsker du et godt tilbud kan du ta kontakt. 
Modellene ser du her: https://www.polar.com/nb


Påmelding:
Du kan melde deg på når du vil, men skal du rekke premiegrunnlaget må du melde deg på innen Juli. Alle som melder seg på innen 1 Mars er med i trekningen av en Pulsklokke, Polar Grit X. Klokken er levert og sponset av POLAR
https://www.polar.com/nb/grit-xPris:
Medlem / ikke-medlem
250 / 300Regler: 
Du kan gjennomføre løpet så mange ganger du vil, men det er kun den beste tiden som blir gjeldende. Registrering for det aktuelle løpet gjelder kun i den måneden løpet gjelder. Det er ikke mulighet for etterregistrering når måneden er over. Det er kun mulig å registrere løp, jogg og gange.

Husk og ivareta et godt smittevern dersom du deltar med andre. 
Nedre aldersgrense for deltakelse er 16 år og hver deltaker må ha egen bruker for og kunne delta. 


Forsikring: 
NBIF operer ikke med lisens og forsikring er ikke inkludert i sine kontingenter. All deltakelse på eget ansvar.
Vi oppfordrer alle til å tegne lags-forsikring eller individuell forsikring via vår samarbeidspartner eller ha sine personlige forsikringer i orden. For mer informasjon og bestilling av forsikring 
KLIKK HER


* Ved påmelding godtar du og motta nyhetsbrev fra Telemark Bedriftsidrettskrets. 


Har du spørsmål; ta kontakt med Thomas på:

thomas.stornes@bedriftsidretten.no 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Telemark bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline