Grenland Hinderløp

14. SEPTEMBER 2024

Er du klar for å bli med på vår tøffe nye aktivitet, hinderløp? Her har du mulighet til å leke deg gjennom løypa på Jarseng. Bli utfordret på nye måter. Du kan glede deg til å krype under og over hindre, balansere, bære og rulle deg i gjørma. Nivået på løypa skal være slik at alle skal komme seg igjennom. Er et hinder for vanskelig, ja da får du en annen oppgave på dette hinderet. 

PÅMELDING 2024

Bli med på råskap, samarbeid, mestring og spenning. Klar for en artig utfordring?

Grenland hinderløp gir deg muligheten til å bli utfordret på nye måter og leke deg gjennom løypa på Jarseng. Du kan glede deg til å krype under og over hindre, balansere, bære og rulle deg i gjørma. Nivået på løypa skal være slik at alle skal komme seg igjennom, men blir ett hinder for vanskelig får du muligheten til å gjøre en annen oppgave i stedet.

Grenland hinderløp gikk av stabelen for første gang 16. september 2023 og det var en suksess. Vi gleder oss stort til Grenland Hinderløp lørdag 14. september 2024 og gir deg muligheten til å bli utfordret på nye måter og leke deg gjennom løypa på Jarseng. 

Du kan glede deg til å krype under og over hindre, balansere, bære og rulle deg i gjørma. Nivået på løypa skal være slik at alle skal komme seg igjennom, men blir ett hinder for vanskelig får du muligheten til å gjøre en annen oppgave i stedet. 


Individuell eller lag

Du kan velge å delta individuelt eller på et lag med 3-5 personer. Hva med å bruke hinderløpet som teambuilding på jobben eller for å gjøre noe gøy sammen med vennegjengen? Stiller man sammen som et lag, hjelper laget hverandre gjennom hindrene. Laget skal klare det sammen! 


Løypa

Løypa er på ca. 4 km, og du kan velge mellom en runde (4 km) eller to runder (8 km). Plassert rundt i løypa kommer vi til å ha opp mot 35 hindre, av ulik størrelse og vanskelighetsgrad. Melder du deg på lang runde (8km) så vil du få møte hindrene 2 ganger. Med våre samarbeidspartnere vil det bli mange kule hinder. 


Ansvar og Forsikring

NBIF operer ikke med lisens og forsikring er ikke inkludert i kontingenten. All deltakelse på eget ansvar. Vi ber deg sjekke dine forsikringer igjennom arbeidsgiver eller privat. Arrangør erstatter ikke tøy og utstyr som eventuelt skulle gå i stykker i løpet. Derfor ber vi deg stille i klær som kan brukes i hinderløpet. 

Om du ønsker så kan du tegne forsikring via vår samarbeidspartner eller pass på å ha personlige forsikringer i orden. For mer informasjon og bestilling av forsikring   KLIKK HER


Tøy og bekledning:

Hinderløp er tøft for både kropp og klær. Kom i tøy som tåler og bli skittent og kanskje også ødelagt. Du skal krype, klatre og andre ting som sliter på tøy. Vi anbefaler særlig alle lag i å komme i egne drakter/overdeler som viser frem ditt tøffe lag eller bedrift. Arrangør har ikke egne deltakervester eller t-skjorter inkludert i kontingenten av hensyn til å holde kostnader nede og miljøhensyn. Det kan være lurt med hansker om du føler for det. 

 

Påmelding og påmeldingsfrist:

Påmelding er åpen. Påmeldingsfrist er 12. september 19.00 eller når det er fulltegnet.


Plasser:

Det er maks 180 plasser for lag og til sammen 400 plasser for de individuelle klassene


Sted og oppmøte:

Jarseng Arena i Skien er stedet, og vi åpner arenaen 08.00.

Adresse: Jarsengvegen 150, 3711 Skien. 


Klasser, starttider og priser:

Vi starter med de minste ca. 10.00 og går videre i rekkefølgen nedenfor. Når påmeldingen er stengt setter vi opp puljestart slik at puljene går løpende etter hverandre, med unntak av at det vil bli en liten pause mellom TWEENS og Voksen. Dette fordi noen voksne kanskje vil ha barna med i barneløpene og ønsker å følge disse. 

Endelig starttid for din pulje vil bli sendt ut dagene i forkant. 

Vi starter med første pulje ca. 10.00.

  • 1,5km KIDS (6-10år), uten tid kr. 199,-
  • 4km TWEENS (11-14år), uten tid og påkrevd følge med voksen kr. 299,-
  • 4km FAMILIELAG, minst ett barn (10-16år) og en voksen på laget  kr. 1299,-
  • 4km VOKSEN (15+)  kr. 499,-
  • 4km BEDRIFT/VENNELAG (15+) kr. 1499,-
  • 8km VOKSEN (15+) kr. 599,-
  • 8km BEDRIFT/VENNELAG (15+) kr. 1799,-

Lagspris er for hele laget, altså 3-5 personer per lag.

PRISØKNING kr 100,- for individuell og 200,- for lag fra og med 1. august


Det er 20 deltakere (eller 4-5 lag) per puljestart og det er puljestart hvert 10. min. (Vi forlenger intervallene for og unngå kø ved hindrene)

*MED FORBEHOLD OM TIDER!


Premier:

Hos oss er alle vinnere. Alle som deltar får medalje.

I tillegg får vinnerlaget i lagsklassene en ekstra premie:

- 4km bedrift/vennelag

- 8km bedrift/vennelag


WC/Dusj:

Det er WC på plassen. Om du er gjørmete ber vi deg skifte før du går inn på WC av hensyn til de som kommer etter deg. Dusj er ikke tilgjengelig, men der er en liten badeplass rett ved målgang, samt slange til å spyle av seg om det er nødvendig. 


Kiosk:

IF Ørn stiller med nydelig kiosk og her kan du kjøpe masse digg. All inntekt i kiosken går til IF Ørn og deres frivillige arbeid. 

Om du er gjørmete ber vi deg skifte før du går inn på WC av hensyn til de som kommer etter deg


Skade/førstehjelp:

Røde Kors stiller med mannskap. Hinderløp har mange elementer og risiko for skade. Særlig overtråkk er fort og få på hinderløp. 

Husk at du deltar på eget ansvar og vis hensyn til deg og selv og de rundt deg.


Parkering (VIKTIG):

Vi ber alle lag om å kjøre sammen i 1 bil grunnet plass. 

IF Ørn tar kr 50,- per bil i parkeringsavgift (vipps/kontant). Det er også begrensede plasser, så vår største oppfordring er at alle som skal delta som lag (3-5 personer) kjører sammen opp i 1 bil. All inntekt for parkering går til IF Ørn og deres frivillige arbeid. 


Hindersponsor

Ønsker din bedrift å være hindersponsor, og få synlighet på et hinder? Kontakt Thomas Stornes for mer informasjon.

Mail: Thomas.Stornes@bedriftsidretten.no eller telefon: 47 66 82 86.


Ansvar og Forsikring

NBIF operer ikke med lisens og forsikring er ikke inkludert i kontingenten. All deltakelse på eget ansvar. Vi ber deg sjekke dine forsikringer igjennom arbeidsgiver eller privat. Arrangør erstatter ikke tøy og utstyr som eventuelt skulle gå i stykker i løpet. Derfor ber vi deg stille i klær som kan brukes i hinderløpet. 

Om du ønsker så kan du tegne forsikring via vår samarbeidspartner eller pass på å ha personlige forsikringer i orden. For mer informasjon og bestilling av forsikring   KLIKK HER

Individuell deltakelse med priser:

1,5km Kids 6-10 år Kr 150,-  (uten tid og påkrevd følge med voksen)

4km Tweens 11-14 år Kr 290,- (uten tid og påkrevd følge med voksen)

4km Voksen 15+ Kr 490,- 

8km Voksen 15+ Kr 590,-

 

Lagdeltakelse med priser:

4km Familielag 10+ Kr 990,-  per lag (Det skal være minst 1 barn 10-16 år på laget og minst 1 voksen på laget)

4km Bedrift/vennelag 15+ Kr 1290,- per lag

8km Bedrift/Vennelag 15+ Kr 1590,-  per lag


*Påmeldingsgebyr på kr 30,- kommer i tillegg


Program for Grenland Hinderløp 2024 kommer!


Gled deg til 4km og 35 hindre. Skal du ha 8km distanse så løper du to like runder og får oppleve hindrene to ganger og til sammen 64 hindre ;) Vi planlegger og gjenta mange av hindrene fra 2023, men vi skal garantere deg noen nye heftige hindre i 2024. 


Hindre vi hadde i 2023 ser du her:

Hinderpostene.pdf 

*Med forbehold om endringerArrangør:

Thomas Stornes 47668286


Hindertrasè:

Bobby

Renate


Arena:

Dag Nielsen, IF Ørn

BILDER GRENLAND HINDERLØP 2023

Foto: Benjamin Limi / Kim Andre Nymoen (Limi foto/Nyli fotostudio)
Foto pressevegg: Nikolai Semb


FILM GRENLAND HINDERLØP 2023 (kommer....)