Telemark Idrettsfestival 2022 - Skien

Telemark Idrettsfestival 2022 - Skien


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 04.11.2022 19:00

Tid


Telemark Idrettsfestival er nytt av året 2022. Bedriftsidretten i Telemark er arrangør og formålet er at bedrifter og vennegjenger skal kunne samles til en sosial og morsom idrettsfestival. Her kan alle fra 16 år delta og vi oppmuntrer bedrifter, foreninger og vennelag til å melde seg på og bli med.

Telemark idrettsfestival foregår i Skien med Skien Fritidspark som utgangspunkt. Faktisk alle med unntak av Padeltennis spilles her. Det er også hotell på samme sted og vi skal ha cupfesten rigges til med lyd, lys, scene og en flott setting for bespisning i Flerbrukshallen. Så hit kan du komme hele helgen å være sosial og aktiv sammen med venner og kolleger.

Vi starter fredag 4 november med foredrag og trening med Pia Seeberg. Dette har egen påmelding HER, før vi kjører en skikkelig cup-turnering hele lørdagen. Vi håper så mange som mulig vil være med på Cupfest lørdagskveld. Her blir det tapas, bar, DJ og underholdning. Men viktigst av alt, det skal være stor takhøyde, masse rom for sosial prat og god stemning.

Påmeldingen er åpnet og prisene øker med 20% fra 24 september. Vi har begrenset plasser så hiv deg rundt, meld deg på og bli med.

For mer informasjon og påmelding i Profixio - Klikk påmelding oppe til høyre!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Telemark bedriftsidrettskrets