Hydrostafetten 2023

Hydrostafetten 2023


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 19.09.2023 16:00

Tid


Sted


Hydrostafetten er en stafett for bedrifter og vennelag, og er en perfekt anledning for å gjøre noe sosialt sammen med kolleger.

Løypa går i Notodden sentrum, og består av fire etapper med ulik lengde og vanskelighetsgrad. Det skal være en etappe for alle i bedriften, uavhengig av ferdighetsnivå. Fokuset skal være på å ha det moro og gjøre noe sosialt sammen som bedrift. Du er velkommen om du ønsker å gå din etappe eller løpe. Hydrostafetten har kun mikslag, og lagene velger selv sammensetningen. 


Start/mål

Start og mål er plassert samme sted ved parkeringen på Hydroparken. Dette skaper et samlingspunkt perfekt for å heie på lagene som kommer inn. Ta gjerne med familie eller venner som kan heie deg og ditt lag inn til mål.


Tidspunkt

Hydrostafetten går av stabelen onsdag 20.september 2023.

Første etappe starter kl.18:00. Da går startskuddet på Hydroparken.

Det er mulig å hente startnummer på parkeringen på Hydroparken fra kl.16:00.


Pris

Prisen for et lag er 890,-, og inkluderer fire deltakere.

Etter 10.september er det prisøkning. Prisen er da 1090,- for et lag.

Påmeldingen er bindende.


Sosiale rammer

Vi legger opp til hyggelige sosiale rammer både før og etter stafetten. Det kommer til å være god musikk og kafeutsalg på Hydroparken.


Løype og etapper

Hele løypa er på 3 km. Første etappe starter på parkeringsplassen på Hydroparken. Deretter går løypa opp forbi Notodden videregående skole og opp til torget. Videre går løypa opp til Admini Notodden, før den går ned mot jernbanen, og siste etappe går langs vannet tilbake til parkeringsplassen på Hydroparken.


Etappene har følgende lengder og trasee:


Løypekart


Etappesponsor

Vi legger opp til at bedrifter kan ha logomateriell på de enkelte etappene. Ønsker du å få synlighet på Hydrostafetten kan du ta kontakt med Trine Strømfjord Gjerstad på:trine.gjerstad@bedriftsidretten.no eller telefon 976 83 889.


Frivillige

Vi har behov for løypevakter i forbindelse med Hydrostafetten. Ta gjerne kontakt hvis du kunne tenke deg å bidra.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Telemark bedriftsidrettskrets