NM Bedriftsgolf 2021

Postet av Telemark bedriftsidrettskrets den 20. Sep 2021

NM bedriftsgolf 2021 ble arrangert av Telemark Bedriftsidrettskrets på vegne av Norges Bedriftsidrettsforbund, helgen 18-19 september på Grenland & Omegn Golfklubb i Skien. 

Forholdene på banen var rett og slett magiske, og Grenland Omegn Golfklubb har gjort en fantastisk innsats for å servere de fineste greener og flotte fairway-er. De stilte også med turneringsansvarlig og dommere for turneringen, og de var sentrale for å kunne gjennomføre årets NM. Med oss på laget hadde vi også Golfbutikken.no som bidra med super service i pro-shop, premier og mat. Vi takker for samarbeidet!

Det var egne putte- og chippe konkurranser begge dager med muligheter for å vinne ulike premier.
Lørdag kveld var 50 spillere samlet til NM Kveld på Clarion Hotell Bryggeparken for en sosial aften med tapas og god stemning. 


NM Single:
82 spillere stilte til start i årets NM Single lørdagen og startlisten var representert av spillere og bedrifter fra Trondheim i nord og hele Sør-Norge. I NM Single var det Sondre Fjelldalen fra Idrettens Hus Telemark og Lillian Nervik fra Idrettens Hus Trondheim som stilte som tittelforsvarere, og de lå godt an hele runden til å beholde tittelen. Det var Lillian som tok gullet også i år, og Sondre måtte se seg slått av Hugo Johnsson fra Telenor BIL Oslo. Vi hadde følgende klasseinndeling i singlespill:
Damer A - hcp 0-17,9
Damer B - hcp 18,0-35,9
Damer C - hcp 36,0-54,0
Herrer D - hcp 0-17,9
Herrer E - hcp 18,0-35,9
Herrer F - hcp 36,0-54,0

Øvrige resultater for alle klassene ser du her: GolfBox 


NM Lag:
39 lag stilte til start og tittelforsvarer Telenor BIL Oslo måtte vike sin plass for Equinor BIL Bergen Sokkel med Kjell Aasebø og Finn Breilid som spillere. På 2. plass kom Nikkelverket BIL med Ingarth Kallevik og Morten Sevilhaug og på 3. plass fjorårets vinnere, Telenor BIL Oslo 2 med Fabian Rudaa Naarstad og Kenneth Aasen. 

Øvrige resultater for NM Lag Mix ser du her: GolfBox 


Noen bilder fra årets NM ser du her: Last ned filer - Filemail 


Takk for årets NM i Bedriftsgolf. Vi ser frem til nytt NM i 2022 og hvor dette blir annonseres i løpet av høsten. 
Mvh. Thomas

Telemark Bedriftsidrettskrets Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.