Geiteryggen-løpet 2023

Geiteryggen-løpet 2023


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 28.11.2023 22:00

Tid


Bli med på et magisk kveldsløp på Geiteryggen Lufthavn, tirsdag 28. november fra kl. 18.00. 


Maks 1000 plasser!

Sikre din plass og meld deg på nå.Kle deg opp for et deilig høstvær, sett lykten på hodet og bli med. Her vil du få løpe blant fakler som viser vei i skogens mørke og rullebanens fargerike spotter og en fin målarena å løpe igjennom. Geiteryggen-løpet 2022 ble en suksess med hele 700 påmeldt og vi gleder oss stort til årets løp 28. november 2023. Dette er et løp vi håper du sent vil glemme.Viktig informasjon til deg som skal delta:


Husk hodelykt og startnummer for deg som har hentet dette i forkant!


Startnummer:

Du kan hente ditt startnummer på løpsdagen fra 16.00 inne i terminalen. Gå inn hovedinngangen til terminalen, Skien Lufthavn, Geiteryggen. Vi ønsker at du kommer mellom 16-17 for og inngå kø. Hold høyre side inn døren.

Husk og oppgi ditt startnummer som vil bli sendt ut på SMS i forkant. 

Grunnet mye folk og plass inne i terminalgangen ber vi deg om og gå ut etter at du har hentet startnummeret. Ønsker du å være inne kan du gå inn i kafeen å nyte en kopp kaffe.


Når bør jeg være på plass?

Porten inn til arenaen åpner opp 16.45 og her er det god stemning med bålpanner, lys og mulighet for oppvarming. Inngangen er til høyre for terminalen. Vi anbefaler å være på plass 1 time før, gjerne tidligere. Det kan bli kø langs veien inn til Geiteryggen også.


Geiteryggen kafeteria og deltakeres bevertning:

Geiteryggen Kafeteria vil holde åpent for alle frem til 21.00 denne kvelden. Her kan du kjøpe god mat og nyte varmen. Kommer du langveis fra oppmuntrer vi til og ta en lett middag her før løpet starter. Kun betalende gjester inne i kafeen!

For meny se her: https://www.geiteryggenkafe.no/


Oppvarming:

Sprek Fritid Skien tar deg meg på ett rått og forrykende oppvarmingsnummer inne på området ved bålpannene. De har to runder før fellestart 20km og 10km.

Bli med og varm opp fra 17.45-17.55 og 18.01-18.05.

Startende til fellesstart 20km og 10km kan ta oppvarmingen inne på oppløpet.


Toaletter:

Vi dobler kapasiteten fra i fjor og det vil være 6 toaletter tilgjengelig i terminalbygget like innenfor der du henter startnummer. 5 toaletter nede i kjelleren og 1 oppe i gangen. Dette er også inn hovedinngangen og her kan det være litt kø når andre skal hente startnummer.

Hold venstre side inn døren og rett til venstre ned trappen. Skulle det være lang kø er det også pga. startnummer utdeling inn samme døren, så bare hold venstre.


Sko, skift og oppbevaring:

Dette er ett utearrangement. Det kan være glatt, og dere løper 50% asfalt og 50% grus/sti. Vi anbefaler terrengsko. Piggsko er ett alternativ som det blir glatt. Per mandag kveld er forholdene helt fantastiske. Det er lite glatte partier.

Følg med på YR for vær og forhold. Være ser ut til og bli fint.

Oppbevaring gjøres på eget ansvar rundt på området. Det skal ikke oppbevares klær ved bålpannene, oppløpet eller inne i teltene hos bevertning.

Vi anbefaler å bruke hangaren med flyet.


Dusj:

Kommer du langveis fra og ønsker en dusj etter løpet kan du dra til Skien Fritidspark. Her får du dusje for kr. 30,- eller om du ønsker inngang i badeparken før stengetid kan du få dette for kr. 100,-. Husk å vise ditt startnummer.

Skien Fritidspark ligger 2km tilbake mot Skien fra Geiteryggen. https://skienfritidspark.no/


Målgang/medalje:

Hos oss er alle vinnere og ved målgang får du en medaljer. Grunnet videre passering for andre deltakere ber vi deg gå ut av oppløpet fortløpende etter målgang og motta din medaljer på utsiden av gjerdet.


Bevertning og bålpanner:

For påmeldte deltakere: Det deles ut enkel bevertning som er inkludert i kontingenten etter målgang. Da har vi kakao, kaffe og varm solbærsaft. I tillegg til muffins og 1 kopp med lapskaus per person. Vi setter ut bålpanner og benker like ved oppløpet, og håper du vil være med å lage en hyggelig stemning rundt bålet. Ta gjerne med sitteunderlag om du ønsker dette. Vi ber alle som oppholder seg i dette området om og slå av lykten. 

Øvrig publikum og gjester som ønsker mat og drikke må kjøpe dette inne i kafeteriaen. Det er kun påmeldte deltakere får bevertning etter målgang.


Foto/Film:

Det vil bli tatt foto og film som vil kunne deles på vår Facebook og Instagram.

Du kan reservere deg mot deling ved å sende ditt navn og startnummer på selve løpsdagen til thomas.stornes@bedriftsidretten.no


Program:

17.45: Oppvarming med Sprek Fritid Skien (10min)

18.00: Fellesstart 20km

18.01: Oppvarming med Sprek Fritid Skien (4min)

18.10: Fellesstart 10km

18.15: Fellesstart 5km

Medaljer fås like etter målgang


Utrekkspremie:

Alle som deltar er med i trekningen av valgfritt par HOKA løpesko verdi 1999,- Premien er sponset av Sport1 Skien.


Påmelding:

Du kan melde deg på ved å trykke på "påmelding" oppe til høyre.


Pris:

5km: kr 500,-

Distansesponsor: Skagerrak Sparebank

10km: kr 550,-

Distansesponsor: Steen-Hansen Maskin AS

20km: kr 550,-

Distansesponsor: Kragerø Resort

Påmelding gebyr kr 30,- kommer i tillegg).

Prisen inkluderer:

  • Startnummer
  • Medalje
  • Varme drikker: Kaffe/Kakao/Solbærsaft
  • 1 kopp lapskaus etter målgang (1 kopp til hver, vis hensyn så alle kan få)
  • En unik løpsopplevelse med fantastiske rammer med lyd, lys, fakler og god stemning


Førstehjelp og ansvar:

Røde Kors stiller med mannskap fra 17.00. Det vil også være hjertestarter ved start/mål. Vi minner om at all deltakelse gjøres på egen ansvar.


Kutyme:

Vi ber om at det vises hensyn til hverandre i løypa. Trenger en deltaker å passere deg/dere ber vi deg/dere holde høyre side, og la andre passere på venstre side. Unngå spytting/snyting uten og se rundt deg først. 


Dyr:

Det er ikke tillatt med hund i bånd under løpet. Vi anbefaler også at det ikke tas med hunder inn på plassen grunnet mye lyd, lys, folk og støy.


Publikum:

Vi oppmuntrer til og ta med venner, kolleger og familie for å heie langs løypa eller ved målområde. Ta gjerne med bjeller. Vi ber om at publikum viser hensyn i traseen. Sperrebånd skal ikke passeres og vi ber alle følge vaktenes instrukser. 

Der er en egen gapahuk midtveis i løypa. Her kan dere organisere dere med bål, heiagjeng og god stemning. På kartet ser du en "røde kors" symbol ned mot boligfeltet. Her er gapahuken.


Parkering:

Det er god parkeringsmuligheter på Geiteryggen, men fordelt på mange ulike p-plasser. Egne P-vakter / skilt vil guide deg. Se eget kart nedenfor som viser P-plasser farget i rødt. Vi fyller opp fra P-plass nummer 1 først. Vær tidlig ute og vis hensyn.

Av hensyn til kø og miljø så kjør gjerne sammen flere i en bil.


Ansvar og forsikring:

NBIF har ikke forsikring inkludert, og alle deltakere deltar på eget ansvar. Ønsker du/din bedrift forsikring via bedriftsidretten kan dere sjekke dette ut her: https://www.bedriftsidretten.no/insurance/index


Deltakelse:

Nedre aldersgrense for deltakelse hos bedriftsidretten er 15 år.

Løpe, jogge eller gå - Du velger selv!


Løypebeskrivelse:

Start/mål er på innsiden av terminalen. Vi starter flatt og vi løper langs rullebanen helt ned til sørenden de første 600m. Her vender vi høyre inn på rullebanen og løper hele lengden opp på rullebanen til nordenden. Rullebanen er 1,4km. Når vi kommer til nordenden så holder vi ned til venstre, ned en bakke og igjennom en port.

Videre løper vi på grus og sti hele veien ned mot Vindalsåsen. Når vi er i bunnen av bakken med gapahuken har vi løpt ca.3,7km. Vi holder høyre og skal hele veien opp til mål. Det er ca. 1,3km med 45m stigning.

Underlaget er 2km asfalt, 2km grusvei og 1km sti. Vi anbefaler terrengsko, alternativt piggsko.


GPX fil fra port til port: 

Geiteryggen-løpet_utenfor_portene.gpx


Løpsleder:

Thomas Stornes47668286

thomas.stornes@bedriftsidretten.no 


* Informasjon med forbehold


TAKK TIL VÅRE SPONSORER OG PARTNERE 2023 :

MSG

MENY

PEAB

MILLBA

MATHUSET

FONNA FLY

FLYT AUDIO

FLYKLUBBEN

RAGN SELLES

SPORT1 SKIEN

REKLAMESERVICE

KRAGERØ RESORT

SPREK FRITID SKIEN

GEITERYGGEN KAFÈ

STEEN-HANSEN MASKIN

SKAGERRAK SPAREBANK

BERTEL O. STEEN TELEMARK


Arenakart:

Parkerings kart:

FØLG VÅRE VAKTER! Vi begynner å parkere innerst på nummer 1.
Løypekart:* Rosa prikker markerer løypevakter.
Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.