Kragerø Sommerløp

25. mai 2024


En folkefest midt i sentrum med gratis barneløp, 5km og 10km.
Ta med kolleger, venner og familie og delta sammen. 


Scroll nedover for mer info!

MELD PÅ!
Image of a woman taking a photo.


Opplev nyheten Kragerø Sommerløp, en folkefest midt i Kragerø Sentrum.

Løpet starter på Jernbanetorget og har en rask og fin runde i kjernen av byen.

Langs løypa vil det være underholdning og god stemning for løpere og publikum. 

Kragerø Sommerløp skal være et lavterskel løp for alle på alle nivå!

Delta alene eller med familie, venner og bedrift/kolleger og ha det gøy sammen. 

Distanser og priser:

Kragerø Sentrum er ett lunt og trivelig sentrum med smale gater, flotte bygninger og koselige butikker. Traseen for Kragerø Sommerløp er svært publikumsvennlig og morsom å løpe. Runden er 2,5km og vil ha 50 vakter fordelt rundt i traseen. Det vil også være løypemarkører langs hele runden og noe gjerder. Noen butikker vil komme på innsiden av gjerdene og her vil det være åpning til kunder og egne vakter som påser at kryssing av traseen kan gå trygt og greit for alle.  Alt dette betyr at Kragerø Sommerløp ikke er en high-way trasè og vi ber deltaker være forberedt på dette.

Start/mål er på jernbanetorget. 


Se løypekart her 


Barneløp 13.00

La barna oppleve mestring og glede i barneløpet vårt på 700m. Det blir underholdning og noe ekstra gøy for barna. Barneløpet er gratis og i samarbeid med Kragerø Idrettsforening Friidrett. Ingen påmelding, bare møt opp og bli med. Anbefalt alder 2-10 år. 


5km 14.00 

2 runder midt i Kragerø Sentrum

Delta med- eller uten tid

Pris kr 290,- (+ påmeldingsgebyr kr 35,-)

Nedre aldersgrense 11 år+ 


10km 15.00

4 runder midt i Kragerø Sentrum

Pris kr 390,- (+ påmeldingsgebyr kr 35,-)

Nedre aldersgrense 13 år+


*Med forbehold om endringPåmelding og startnummer:

Klikk påmelding oppe til høyre. Påmelding gjøres i EQ timing og påmeldingsfrist er helt til løpsstart eller når løpet er fulltegnet. Det er maks 600 plasser. Barneløp har ingen begrensning. Startnummer sendes ut per SMS før løpet og kan hentes følgende tider og sted:

24. mai 17.00-19.00 hos Sport1 Kragerø

25. mai fra 11.00 til løpsstart ved start/mål på Jernbanetorget
WC og garderobe:

De er 4 toaletter på stasjonen på Jernbanetorget. Her er også ett venterom som kan brukes til å lagre bagasje på eget ansvar. Det er ikke dusj tilgjengelig. 
Premier:

Hos oss er alle vinnere. Alle får medalje ved målgang, voksne som barn. I tillegg premiers 1-3 plass dame og herre i 5km og 10km. Premiene er sponset av Sport1 Kragerø
Årets Bedrift:

Vis din bedrift igjennom deltakelse. Vær aktiv og synlig sammen. Bedrifter som representeres og har påmeldt 3 eller flere deltakere er med i kåringen "Årets bedrift".


Vilkår:

  • 3 eller flere deltakere påmeldt (husk å skrive opp bedriftens navn ved påmelding)
  • Viser entusiasme i løypa og løper med egen trøye som fremmer bedriften utad

Del gjerne deres påmelding i sosiale medier og utfordre andre bedrifter til og delta. Tagg gjerne også @kragerosommerlop.


Årets Bedrift kårets under løpet og blir annonsert under siste premieutdeling. Årets bedrift i Kragerø Sommerløp får et synlig bevis samt 1 times aktivitetsopplegg internt for bedriftens ansatte. 

Ønsker dere gruppebooking og felles faktura kontakt oss på thomas.stornes@bedriftsidretten.no 
Underholdning:

Fra 12.30 kan du få oppleve tryllekunster Alexander fra Tryllefabrikken og underholdning fra Sjøsprøyt. 

Organisasjonen Sjøsprøyt ønsker å bidra til at Kragerø er et godt sted å vokse opp og til at Kragerø blir et attraktivt sted å bo. De har ulike arrangementer igjennom året.
Se mer på https://www.sjosproytkragero.no/

Foto: Tryllefabrikken / https://www.tryllefabrikken.no/

Afterrun:

Bytt ut løpeskoa med finskoa. Ta turen på Afterrun hos Centralen. Her blir det DJ, bar, godt felleskap og super stemning. Fri inngang (20+)
Fritidsmesse:

Sammen med Kragerø Idrettsråd og kommunen inviterer vi alle lag og foreninger (gjelder fritidstilbud) i Kragerø til å booke gratis messeplass på torvet 12.00-16.30. Gi dere selv muligheten til å være synlig og vise det dere har å by på, og komme i kontakt med masse mennesker denne dagen. Mer info kommer, men du kan melde deres interesse å booke plass allerede nå.

Kontakt thomas.stornes@bedriftsidretten.no for mer informasjon. 

 

  • Alle må være ferdig rigget til 12.00 og stå til minst 16.30
  • Biler som skal levere utstyr må være ute fra torvet til 11.00 og kan ikke inn igjen før 17.00 
  • Det er ikke strøm tilgjengelig
  • Utstiller er selv ansvarlig for aktiviteten og innholdet på stand.


Fritidsmessen er forbeholdt aktører som driver med ulike fritidstilbud for barn og voksne i Kragerø Omegn samt sponsorer av Kragerø Sommerløp. Næringsliv og kommersielle aktører som ønsker standplass bes ta kontakt med oss. Frivillig:

Kragerø Sommerløp trenger frivillige. Ved å være frivillig bidrar du til å skape, engasjere og tilrettelegge. Vil du bidra? Vi trenger hjelp til rigg, løypevakt, bevertning, utdeling av medaljer mm  ta kontakt med thomas.stornes@bedriftsidretten.no 
Foredrag:

Fredag 24. mai kan du bli med på foredrag med Jann Post og Andreas Grøgaard. De to dykker ned i det utømmelige tema løping. Det blir mulighet for Q&A. Foredraget er inkludert i påmeldingen. Startnummer brukes som inngangsbillett. Øvrig publikum kan kjøpe billett i døra ved vipps for kr 100,- per person (barn under 13 år gratis)

Tid: 19.00
Sted: Tollboden Hotell i bakhagen

Tollboden Hotell selger pastasalat for kr 125,- og mineralvann/kaffe i baren ute i hagen.
Arrangementet er rusfritt og åpent for alle aldre. 

Jann Post og Andreas Grøgaard klare for Kragerø Sommerløp
Kom i form til Kragerø Sommerløp sammen med Løpeglad:

Alle som melder seg på Kragerø Sommerløp innen 30. mars kan benytte seg av gratis tilgang til appen Løpeglad og booste formen frem mot Kragerø Sommerløp 25. mai

Målgruppen er for deg som ønsker ekstra motivasjon til å få gjennomført treningen som gir mer mestringsglede under løpsdagen! I Løpeglad ligger nå 2 ulike program der du kan trene opp farten på 5km og 10km. Er du en gå/jogger så ligger det økter for å trene opp generell løpekondis.

Ønsker du gratis tilgang til Løpeglad appen nå 8 uker før løpet, så sender du mail til elin@lopeglad.no

Alle deltakere som benytter dette tilbudet er med i trekningen av ett par HOKA Clifton. Premien trekkes løpsdagen og må hentes ut hos Sport1 Kragerø samme dag.

Følg gjerne løpeglad på instagram: @lopeglad.noParkering og deltakerinfo:

Det er flere parkeringsplasser i område rundt sentrum, men ikke alt for mange. Men grunnet arrangementet vil noen parkeringsplasser også bli stengt. Vi anbefaler våre deltakere å samkjøre og aller helst ta buss. Det ønskes at deltakere fyller opp "Bygarasjen" og parkeringsplassen på "Kirketomta". Deltakere vil få egen mail med relevant deltakerinfo 2 dager før løpet.  
Forsikring: 

NBIF operer ikke med lisens og forsikring er ikke inkludert i sine kontingenter. All deltakelse på eget ansvar. Ønsker du egen forsikring kan dette bestilles HER

Sponsorer:

- Kragerø Auto

- Sport1 Kragerø

- Kiwi Kragerø og Kalstad

- Steintransport AS

- Kragerø Bredbånd 


Tilskuddsgivere:

- Sparebankstiftelsen Skagerrak


Samarbeidspartnere:

- KIF Friidrett

- KIF Håndball

- KIF Turn

- Kragerø Kommune og politiet

- Kragerø Idrettsråd

- Kragerø Næringsforening

- Sjøsprøyt

- Sentrumsbutikkene

- Centralen

- Tollboden Hotell Kragerø

- Norsk folkehjelp Kragerø

- Kragerø Fjordbåtselskap

- Løpeglad

- MOT Gym

- Frivillighetssentralen

- WaffelstationFredag 24. mai

16.00 Utdeling av startnummer og kundekveld hos Sport1 Kragerø

18.00 SAYSKY Shake-out! Løp en rolig runde i pratetempo sammen med Andreas Grøgaard og Jann Post

19.00 Foredrag med Jann Post og Andreas Grøgaard


Lørdag 25. mai

Jernbanetorget:

11.00 Utdeling av startnummer frem til start

12.15 Underholdning for barna med Sjøsprøyt og Tryllefabrikken

13.00 Barneløp (gratis)

13.45 Oppvarming fra scenen med MOT Gym

14.00 Fellesstart 5km

14.45 Oppvarming fra scenen med MOT Gym

15.00 Fellesstart 10km 

16.15 Premieutdeling

20.00 Afterrun 


Torvet:

12.00-16.30 Fritidsmesse 


*Med forbehold om endring i programmet


Trenger du overnatting?

Som deltaker i Kragerø Sommerløp får du 10% på våre rom hos Tollboden Hotell. Du booker rom ved å sende mail til booking@tollboden.com og oppgi koden SOMMERLØP2024. Men vær rask for rommene bookes for i mai. 

Hotellet ligger rett ved start/mål midt i hjertet av Kragerø. Tollboden Hotell åpnet sine dører i mars 2018. Når vegger og gulv fra 1783 møter et eksklusivt og moderne design skapes det en helt unik stemning som du kan oppleve i våre 19 rom med 36 senger. Tollboden i Kragerø forbindes med sommer, sol, båtliv og nydelig mat ved brygge­kanten - ekte sørlandsidyll. Vi har en prisbelønt vinkjeller, et svært sjarmerende ­hotell og en oase av en uterestaurant med fredfull atmosfære, omringet av frukttrær og historiske bygninger. 
Arrangør:

Bedriftsidretten i Telemark er ansvarlig arrangør


Forsikring:

NBIF operer ikke med lisens og forsikring er ikke inkludert i kontingenten. All deltakelse på eget ansvar. Du kan tegne forsikring via vår samarbeidspartner eller pass på å ha personlige forsikringer i orden. For mer informasjon og bestilling av forsikring   KLIKK HER


Førstehjelp:

Faglig kompetanse er tilstede både i målområde og ute i løypa.


Sikkerhet:

Arrangør tar hensyn til sikkerhet. Ved en "force Major" situasjon som pandemi eller annet vil arrangør forholde seg til de anbefalinger som blir gitt. Arrangør har rutine for fremgangsmåte ved ulike hendelser og situasjoner. Ved uforutsett vær som lyn og torden vil arrangør ta sikkerhetsmessige vurderinger av hensyn til våre deltakere og frivillige. Påmelding er bindende fra 14 dager føre arrangementet. Arrangør vil likevel jobbe for gode løsninger ved eventuell situasjon.Thomas Stornes

Arrangør (Bedriftsidretten i Telemark)
Tlf: 47668286
thomas.stornes@bedriftsidretten.no


Løypekart og høydeprofil:

Sponsorer:

Kragerø Sommerløp