Bli Medlem

Søk om medlemskap

Vi ønsker din bedrift som medlem hos oss. Hos oss får dere som lag en rekke fordeler som medlemstilbud, rimeligere pris på forsikring og medlemspris på aktiviteter. Send inn henvendelse og vi tar raskt kontakt for å hjelpe dere med å finne ut hvilket medlemskap som passer best for dere. Om det er spørsmål er det bare å kontakte medlemsservice på telemark@bedriftsidrett.no 


Ordinært bedriftsidrettslag:
For større bedrifter som ønsker alle idrettens fordeler i tillegg til bedriftsidrettens medlems-fordeler som rabattert aktivitetstilbud, medlemstilbud og billigere forsikring. Minimum 10 deltakere.

Enklere bedriftsidrettslag:
For små og mellomstore bedrifter med maks 75 ansatte som ønsker en enkel tilknytning med færre verv i bedriftsidrettslaget, men med alle de samme fordelene og rettighetene som ordinære B.I.L

Bedriftsgruppe:
For bedrifter som ønsker medlemskap i kretsen uten at bedriften har et selvstendig juridisk bedriftsidrettslag.
Ved tilknytningsavtale har bedriften ingen rettigheter som medlem og da heller ingen forpliktelser inn mot kretsen når det gjelder årsmøter, rapportering til NIF mm, men får medlemspris på alle våre aktiviteter i Telemark.
Bedriften er likevel pliktet å underlegge seg NBIF regelverk og antidoping Norge som signeres ved avtale.

Aktivitetsgruppe:
Dette er en tilknytningsavtale for vennelag som skal delta i våre aktiviteter og som ønsker medlemspris på våre aktiviteter i vår krets.
Vil vennelaget delta i en lagserie og trimkarusell kan det lønne seg å betale tilknytningsavgiften fremfor ordinær pris på hver enkelt aktivitet. Ved tilknytningsavtale har man ingen rettigheter som medlem og da heller ingen forpliktelser inn mot kretsen når det gjelder årsmøter, rapportering til NIF mm, men får medlemspris på alle våre aktiviteter i Telemark.
Bedriften er likevel pliktet å underlegge seg NBIF regelverk og antidoping Norge som signeres ved avtale.

Medlemskontingent / tilknytningsavgift per år:
3-25 medlemmer/ansatte: 2400,-
26-50 medlemmer/ansatte: 3400,-
51-100 medlemmer/ansatte: 4600,-
101-300 medlemmer/ansatte: 5600,-
301-500 medlemmer/ansatte: 6600,-
Over 500 medlemmer/ansatte:          7600,-


STIFTELSESPROTOKOLL.docx

LOVNORM FOR BEDRIFTSIDRETTSLAG.docx

Hvordan registrere B.I.L i Brønnøysnund.pptx

Tilknytningsavtale_BEDRIFTSGRUPPE.docx

Send forespørsel
Levert av IdrettenOnline