Volleyball

Arrangement

Når Navn
Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket


Vi inviterer til trening/samspill og seriespill i Skienshallen bane C, onsdager fra 20.00-22.30. Alle fra 15 år kan delta. Bedrift, student og vennelag. Det blir trening og samspill frem mot påske 2022. Er du med?Treninger og samspill:

 • Påmelding og betaling via Spond. (Se informasjon under)
 • Møtes til opprigg 20.00
 • Vi har bane C og da 3 volleyball baner
 • Enkelt og morsomt
 • Sosialt og aktivitetsglede
 • Sammen med dere legger vi grunnlag for en bedriftsserie. 
 • Vi setter opp nett- og tar ned nett sammen.
 • Hovedfokus er:
  • Enkel oppvarming
  • Vi deler inn i uformell lag 
  • Spiller 4-6 pers lag (+ eventuelle innbyttere)
 • Nett må være tatt ned innen 22.30
 • Send din påmelding i forkant av treningen til Thomas på SMS til 47668286. Det er 30 plasser


Pris for treningene: Kr 40,- per spiller per kveld og betales via påmeldingen i Spond.
(Bedrift kan faktureres samlet til slutt på forespørsel)


PS:

Vi følger skolens ferier, samt at banen er opptatt noen datoer til andre arrangementer.


Terminliste våren 2022:

19.01

26.01

02.02

09.02

16.02

23.03

30.03

06.04


Spond og påmelding:

Påmelding og betaling gjøres via Spond. Du må verifisere deg via lenken https://group.spond.com/QSKWD

Du vil så bli invitert til ukens arrangement og kan velge delta. Du vil da måtte betale kr 40,- 
Maks 40 per kveld. 

 Ingen må ha appen! Spond inviterer på SMS, e-post og push-melding. Men den er veldig enkel og greit å bruke.

Alle kan motta og svare på arrangementer og innlegg, uten å ha appen. Legg deg til med mobilnummer og e-post, og Spond tar seg av utsending til SMS, e-post eller push-melding.


Utdrag regelverk:

Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 2 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag. Dvs. det skal være spillere av begge kjønn på banen, minst 1 av hvert kjønn. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles ”best av 3 sett”. Alle lag har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv. Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus

Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Å ikke møte til kamp uten og ha gitt beskjed gir gebyr på 1000 kr. Det er ikke mulighet for å omberamme kampene. Dersom laget ikke kan stille til kamp må motstander og krets ha beskjed innen søndag kveld og seieren vil gå til det andre laget. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og kretsForsikring:
NBIF har ikke forsikring inkludert og alle deltakere deltar på eget ansvar. Dog stiller klubbene krav til medlemskap i klubb og på den måten er du forsikret via ditt medlemskap i NGF.
Ønsker ditt lag/din bedrift forsikring via Bedriftsidretten kan dere sjekke dette ut her: 
Om Forsikring (bedriftsidretten.no)


Regelverk bedriftsserien: 

Et volleyball lag består av inntil 6 spillere på banen samtidig. Minimum 2 spillere kan utgjøre et lag. Bedriftsserien vår er for mix-lag. Dvs. det skal være spillere av begge kjønn på banen. Det er tillatt med inntil 4 menn på banen samtidig. Netthøyden for mixlag er 2,34 m. Kampene spilles ”best av 3 sett”. Alle lag har sekretæroppdrag som består av rigging av nett og føring av kampskjema. Lagene dømmer selv. Bedriftsvolleyball skal være gøy og våre verdier er aktivitetsglede, fellesskap, helse og ærlighet. Så fairplay står i fokus. Vi er underlagt NIF`s dopingreglement. Lagene er ansvarlig for å ha forsikring selv. Gebyr for å trekke laget fra laget er påmeldt og i løpet av sesongen er på 1000 kr. Ikke møte til kamp gir gebyr på 500 kr om man ikke sier ifra innen to døgn før kampen avvikles. Det skal da sies ifra til motstanderlaget og utvalgsleder.

reglement bedriftsvolleyball innendørs 2021-2022.pdf