PÅMELDING

Velkommen til nyheten Telemark Idrettsfestival 2022. 

Bedriftsidretten i Telemark er arrangør og formålet er at bedrifter og vennegjenger skal kunne samles til en sosial og morsom idrettsfestival. Her kan alle fra 16 år delta og vi oppmuntrer bedrifter, foreninger og vennelag til å melde seg på og bli med.

Telemark idrettsfestival foregår i Skien med Skien Fritidspark som utgangspunkt. Faktisk alle med unntak av Padeltennis spilles her. Det er også hotell på samme sted og vi skal ha cupfesten rigges til med lyd, lys, scene og en flott setting for bespisning i Flerbrukshallen. Så hit kan du komme hele helgen å være sosial og aktiv sammen med venner og kolleger.

Vi starter fredag 4 november med foredrag og trening med Pia Seeberg. Dette har egen påmelding HER, før vi kjører en skikkelig cup-turnering hele lørdagen. Vi håper så mange som mulig vil være med på Cupfest lørdagskveld. Her blir det tapas, bar, DJ og underholdning. Men viktigst av alt, det skal være stor takhøyde, masse rom for sosial prat og god stemning.

Påmeldingen er åpnet og prisene øker med 20% fra 24 september. Vi har begrenset plasser så hiv deg rundt, meld deg på og bli med.

For mer informasjon, se de ulike fanene i menyen.

Overnatting:
Trenger du/dere overnatting kan dere booke rom på Skien Fritidspark hotell som ligger på samme område.

Pris per døgn inkl. frokost og middag:
- Enkeltrom kr. 1099,-
- Dobbeltrom kr. 1399,-
- 3 sengsrom kr. 2199,-
- 4 sengsrom kr. 2699,-

Bookingkode: SF2022
Booking: hotell@skienfritidspark.no /   35 54 10 40
https://www.skienfritidspark.no/hotell

Påmelding:
Gjøres i Profixio. Klikk påmelding øverst. Påmeldingen er bindende.
Velg klasse og legg til i handlekurven. 
Skal du delta på lørdagen så melder du på 1 lag per idrett og man kan ikke kombinere idretten. Velger din bedrift å melde på flere lag kan dere bytte på spillere, men laget må ha nok spillere til hver sin kamp.

Skal du delta på foredrag og treningsfest med Pia Seeberg eller Cupfest legger du til 1 stk per deltaker.

Arrangør står fri til å tilpasse oppsettet etter beste evne for at lagene skal få minst 5 kamper hver. Dette påvirkes av antall lag påmeldt. Dersom arrangør må avlyse vil deltakeravgiften bli refundert. I deltakeravgiften så er alt inkludert, alt fra baneleie, dommerhonorar osv.

Pris:
Før 24. september:
Kr. 2450,- (Kr. 1890,- for medlemsbedrifter)
Kr. 690,- for Cupfest per person (18+)
Kr. 590,- for foredrag og treningsfest med Pia Seeberg per person (Denne påmeldingen gjøres på Deltager.no)

Etter 24 september:
Kr. 3450,- (Kr. 2890,- for medlemsbedrifter)
Kr. 890,- for Cupfest per person (18+)
Kr. 790,- for foredrag og treningsfest med Pia Seeberg per person (Denne påmeldingen gjøres på Deltager.no)

Medlemspris:
Medlemsbedrifter av Telemark Bedriftsidrettskrets finner sin bedrift ved påmelding og huker av. Det gis medlemspris kun på cupspill lørdagen. Foredrag og cupfest har ordinær pris.

Påmelding er nå åpnet og påmeldingsfristen er 24 september.

Valg av idrett og Cupfest:
Hvert lag velger 1 idrett man vil delta i, og det er denne idretten man deltar i igjennom dagen. Bedriften kan stille med flere lag i flere idretter. Alle lagene kan ha innbyttere og stiller bedriften med flere lag  i flere idretter kan lagene bytte sammensetning underveis. Spiller noen dobbelball og noen volleyball kan man eksempel bytte internt underveis. Men dersom en bedrift stiller med flere lag i samme idrett kan spillere ikke bytte lag underveis. Vi gjør oppmerksom på at kampene i alle idretter spiller samtidig så ikke vær avhengig av den samme spilleren til kamp i ulike idretter. Påmelding til Cupfest kan gjøres i samme bestilling.

Spilleregler:
Vi forholder oss til generelle regler for idrettene, men det vil være egne turneringsregler som omhandler tid, størrelse på bane og antall spillere. Dette kan du lese mer om under de aktuelle idrettene.

Lagene:
Det spilles MIX i alle idretter og det skal være minst 1 av hvert kjønn på banen.
Nedre aldersgrense for deltakelse i aktiviteten er 16 år +

Ansvar:
Alle lag deltar på eget ansvar. Det er ikke forsikring inkludert i kontingenten. Vi anbefaler at lagene selv ordner forsikring.

Antidoping:
Norges Bedriftsidrettsforbund er underlagt antidoping Norge. All bruk av ulovlige preparat og dopingmidler er forbudt. Det kan bli foretatt tester under turneringen.

Diskriminering, hets, vold og trakassering:
All form for diskriminering, hets og trakassering er forbudt og vil bli straffet med rødt kort og utestengelse fra turneringen. Alvorlige tilfeller kan føre til anmeldelser.

Kutyme:
Her stiller alle på lik linje. Vi skal ha det gøy, være inkluderende å alltid gi et hilsende blikk til dine medspillere. Sammen skaper vi aktivitetsglede og har det gøy sammen.

Spesifikk informasjon:
Alle påmeldte vil motta øvrig informasjon etter påmeldingsfristen.
Har du spørsmål send mail til thomas.stornes@bedriftsidretten.no

Cupfest har aldersgrense 18+ 

Arrangement

Når Navn
04 nov -
kl 18:00
05 nov
kl 23:30
Telemark Idrettsfestival 2022 - Skien
Telemark bedriftsidrettskrets
  Les mer