Hydrostafetten

Påmelding

Påmeldingen til Hydrostafetten 2022 er stengt. Hydrostafetten er utsatt til høsten 2023. Ny dato og tidspunkt legges ut så fort det er på plass.


OM STAFETTEN:
Bli med på Hydrostafetten - en stafett i sentrum av Notodden! Stafetten vil bestå av seks etapper, med ulik lengde og vanskelighetsgrad. Det vil være en etappe for alle. Stafetten er åpen for alle over 16 år - du kan melde på et bedriftslag, vennelag eller studentlag. Vi håper flere bedrifter på Notodden ønsker å stille lag, dette er en aktiv måte å være sosial med kollegaer. 

Ved start/mål på Hydroparken kommer vi til å ha god musikk og vi legger opp til en sosial arena. Det blir i tillegg premiering av første-, andre- og tredjeplassen. Vi ønsker å skape god stemning i sentrum av Notodden, og vi håper at mange kommer for å gi sine heiarop. 

Lagene er MIX og man velger selv hvordan man setter sammen sitt lag uavhengig av kjønn.

Før start har Spenst-treningssenter en oppvarming for alle deltakerne, slik at dere er gode og varme før stafetten starter.


PRIS
Pris for ett stafettlag er 890,- ved påmelding før 10.september. Etter 10.september er prisen per stafettlag 1190,-. Denne avgiften dekker seks deltakere. Påmeldingsfrist tirsdag 13.september.


PÅMELDING, STARTNUMMER OG STAFETTPINNE: 
Påmelding gjøres via EQ timing og du kan klikke oppe til høyre for påmelding. Alle på lagene får startnummer på brystet og laget får en stafettpinne. Det er stafettpinnen som registrer målgang.  

Det er lagleder som henter startnummer og stafettpinne til sitt lag og fordeler dette ut før stafetten starter. Lagleder kan hente dette på Hydroparken lørdag 17. september 08.30 - 10.00. Spenst treningssenter kjører oppvarming for deltakerne kl. 09:45. Vi oppmuntrer alle til å møte opp på Hydroparken for en hyggelig start på dagen.


TRASEE OG ETAPPER
Hydroparken er en viktig samarbeidspartner, og vi har fått mulighet til å ha Start/Mål på parkeringsplassen ved Hydroparken. I samarbeid med Notodden kommune har vi laget en trasé som går i Notodden sentrum. Traseen er på 3,3 km og går fra Hydroparken, langs brygga mot Bok og Blueshuset, før den går oppover i sentrum mot Torvet. Fra Torvet beveger vi oss opp til Admini Notodden. Før vi løper langs Kirkegata og ned mot Jernbanen. Fra Jernbanen går siste etappe, som går tilbake til Hydroparken.


START/MÅLOMRÅDE
Det vil være musikk og god stemning i start/målområde. Spenst treningssenter kjører oppvarming for deltakerne kl. 09:45.  Det blir salg av kaffe, kaker og det blir musikk og god stemning ved m
ålområdet.


ETAPPER HYDROSTAFETTEN
Nedenfor er traseen og etappene for Hydrostafetten. Det skal være en etappe for alle på ditt lag. Den korteste etappen er på 300 m og den lengste er på 850 m. I tillegg kan du se kart over traseen og etappene nederst. Til sammen er hele traseen 3,3 km. Laget fordeler etappene slik dere selv ønsker, og etter at dere har fått hentet startnummer og stafettpinne så får dere ut til hver deres etappepunkt.


KART
Nedenfor er et kart over traseen og etappene.


FRIVILLIGHETENS DAG
Frivillighetssentralen arrangerer samme dag som Hydrostafetten går av stabelen Frivillighetens dag. Dette er en markering av alt det gode arbeidet Frivilligheten gjør. Arrangementet med Frivillighetens dag er fra 12-15 på Bok og Blueshuset. Det vil derfor være mulighet for å delta på begge arrangementer


UTSTILLER, PROGRAM OG ETAPPE-SPONSOR:
Ønsker din bedrift/forening å være med på laget, ta kontakt med trine.gjerstad@bedriftsidretten.no for mer informasjon. 


Stor takk til Hydroparken og Notodden kommune!