GPX Karusellen 2023

GPX Karusellen 2023


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 31.12.2023 18:00

TidGPX Karusellen 2023


Hva er GPX Karusellen? 

 • En virtuell trimkarusell 
 • Ett nytt løp hver måned (12 til sammen) 
 • Distansen varierer fra 10 til 14 km 
 • Løypene går primært i skog og mark, med unntak av noe grus/asfalt 


Hvordan? 

 • Du gjennomfører månedens løype når det passer deg 
 • Registrering må være gjort innen utgangen av måneden 
 • Alt registreres enkelt når du synkroniserer din klokke på STRAVA/FLOW 


Å løpe etter GPX fil via klokke, STRAVA eller andre apper blir mer og mer populært. Dette er en annerledes og morsom måte å løpe på. Gå, jogge eller løpe? Du velger selv. Dette er for alle nivåer og du gjennomfører i ditt ønskede tempo. Ta det som en hyggelig tur alene eller med venner/kolleger, eller fres gjennom løypa om du ønsker det. Bli med du også! 


Gjennomføring: 

Månedens løp blir lagt ut senest hver 1. i måneden og inneholder informasjon og GPX fil for månedens trasé. Det er denne filen som du laster ned til din klokke eller app og som du må følge for å løpe riktig trasé. Traseene er nemlig ikke merket, så her må du holde fokus å følge riktig retning. Traseene er i forholdsvis kjente områder. Når du er ferdig så synkroniserer du din klokke og resultater vil bli oppdatert. Du kan enkelt følge med på resultatlisten på din side. Du får også en epost etter hvert løp med status for din gjennomføring. * Du bør kunne håndtere digitale verktøy som relaterer til klokke, STRAVA/Idretten Online eller andre digitale plattformer som skal fungere som ditt kart. Det krever en synkronisering ved oppstart, og derfra skal dette gå av seg selv når du oppdaterer klokken etter din tur. Ta kontakt med thomas.stornes@bedriftsidretten.no for bistand. 


Målet: 

Målet er at GPX karusellen skal motivere til fysisk aktivitet gjennom hele året, samt at du skal kjenne på mestring og utvikling av egen helse. For noen vil det være nok å gjennomføre en gang og vente spent på måneds neste løp. Andre vil kanskje gjennomføre flere ganger med mål om å bedre sin tid for hver gang ettersom det er den beste tiden som blir stående. Og noen vil bli trigget av å slå tiden til en venn/kollega. Uansett hva som er viktig for deg så håper vi at du får nyte godt av denne karusellen i hele 2023. 


Påmelding: 

Du logger inn eller oppretter bruker på www.telemark.bedriftsidretten.no oppe i høyre hjørnet. Bruker får du ved påmelding via IdrettenOnline, og vi anbefaler deg å laste ned appen "IdrettenOnline". Du kan melde deg på når du vil, men skal du rekke premiegrunnlaget må du melde deg på innen Mai. Ved påmelding godtar du og mottar status på GPX-karusellen/nyhetsbrev fra Telemark Bedriftsidrettskrets. 


Pris: 

Medlem 450,-/ ikke-medlem 550,- 


Hvordan gå frem inne i arrangementet: 

 • For å komme inn på arrangementet må du være innlogget på din bruker og velge GPX Karusellen i "dine utfordringer". 
 • Inne på arrangementet har du 4 faner. 
 • "Konkurranseruter" viser beskrivelse av de ulike løpene. Her kan du også laste ned GPX Filen. 
 • "Hjem" viser forsiden med Topp 3 og informasjon om arrangementet. 
 • "Resultater" viser resultatene (den beste tiden fra hver deltaker). Husk å velg riktig konkurranserute du vil se i rullgardinen og trykk "filtrer".
 • "Serie" viser oversikten over antall løp du har gjennomført 


Hvordan laste ned/opp GPX fil? 

 • Last ned GPX filen på din telefon eller pc. PS: Du skal ikke åpne filen ved å klikke på den, men du skal åpne den i den appen du bruker. Du kan også laste den opp fra CONNECT/FLOW eller en annen app du skal bruke som veiviser. 
 • Importer filen til din klokke dersom klokken har veiviser-funksjon. Har du ikke veiviser funksjon på klokken kan du importere filen til ulike apper som Alltrails, TopoGPS, Norgeskart eller andre apper du kjenner til. Disse vil da fungere som din veiviser. 
 • For å kunne registrere resultatet må du ha en gratis profil på STRAVA eller IdrettenOnline. Ved påmelding vil du automatisk få en bruker på IdrettenOnline. 
 • Ved registrering så må du huske å linke deg opp mot STRAVA eller FLOW. Har du Garmin kan du seriekoble først opp mot STRAVA. Når du synkroniserer din klokke opp mot STRAVA så vil resultatet bli registrert. Du kan også registrere manuelt inne på din treningsdagbok her: Telemark bedriftsidrettskrets(bedriftsidretten.no).


Terminliste 2023: 

 • Bli overrasket hver måned. Opplev Grenland sammen med oss :)


Regler: 

Du kan gjennomføre løpet så mange ganger du vil, men det er kun den beste tiden som blir gjeldende. Registrering for det aktuelle løpet gjelder kun i den måneden løpet gjelder. Det er ikke mulighet for etterregistrering når måneden er over med unntak av januarløpet som er åpent ut februar. Det er kun mulig å registrere løp, jogg og gange. Nedre aldersgrense for deltakelse er 16 år og hver deltaker må ha egen bruker for å kunne delta. 


Forsikring: 

NBIF opererer ikke med lisens, og forsikring er ikke inkludert i sine kontingenter. All deltakelse er på eget ansvar. Vi oppfordrer alle til å tegne lags-forsikring eller individuell forsikring via vår samarbeidspartner eller ha sine personlige forsikringer i orden. For mer informasjon og bestilling av forsikring KLIKK HER VI ØNSKER DEG GOD TUR! 


Har du spørsmål; ta kontakt per epost: thomas.stornes@bedriftsidretten.no Bli med du også! 


Klikk "påmelding" oppe til høyre for å komme til utfordringen.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.