Telemark Idrettsfestival 2023

Telemark Idrettsfestival 2023


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 21.10.2023 06:00

Tid


Telemark Idrettsfestival 2023 

 

Bedriftsidretten inviterer til Telemark Idrettsfestival 3-4 november. Bli med på årets råeste idrettsfest for voksne, hvor formålet er at bedrifter og vennegjenger skal kunne samles til en sosial og morsom idrettsfestival. Velg mellom våre idretter og bli med på ett morsomt og engasjerende cupspill. Her kan alle fra 16 år delta, og vi oppmuntrer bedrifter, foreninger og vennelag til å melde seg på og bli med. 


Dere er garantert og få mange morsomme, komiske og seriøse øyeblikk sammen! 


Klar for fest? Hvem tar du med? 

 


Hvor: 

Telemark idrettsfestival foregår i Skien med Skien Fritidspark. Vi starter fredag 3 november 17.00 med Innebandy før vi fortsetter festen på lørdag med mange flere idretter fra 09.00. 

 


Idretter: 

Hvert lag melder seg på i den idretten man ønsker. Det er 1 påmelding per idrett! Ønsker din bedrift å melde på flere lag i samme idrett, eller andre idretter så gjør gjerne det. Men hvert påmeldte lag må ha nok spillere til å stille lag i hver sin idrett da idrettene spilles samtidig. Alle lag er sikret minst 3 kamper. 

 

Unntak: Lagene som spiller innebandy fredag kveld kan også melde seg på i en annen idrett lørdag siden innebandy spiller seg ferdig fredag kveld. 

 

Fredag (17.00-22.00): 

-     Innebandy 

 

Lørdag (09.00-17.00): 

-     Fotball 

-     Volleyball 

-     Kanonball 

-     Curling

 

For mer informasjon og regler om idrettene, se fanen «Regler». Vi forholder oss til generelle regler for idrettene, men det vil være egne turneringsregler som omhandler tid, størrelse på bane og antall spillere. 

 

Det er 12 plasser per idrett!


 

Spilletid og varighet: 

Alle lag er sikret minst 3 kamper. Vi spiller i puljer av 4 lag i hver pulje som spiller innledende puljespill og eventuelt videre til sluttspill. Oppsett avhenger av antall påmeldte lag. Kampstart hvert 30min og det spilles 2 x 11 min med 3min pause. Det legges opp til 1 kamp pause mellom lagets kamper. Vi sørger for god stemning og gode rammer rundt arrangementet. Det legges opp til felles lunsj hvor du kan kjøpe mat eller ta med selv. 

 


 

Påmelding og påmeldingsfrist: 

Påmeldingen er åpnet og gjøres her i Profixio. Du kan melde på ditt lag i dag! Begrensende plasser så vær rask. Påmeldingsfrist er 1. november eller når det er fult.


*Påmelding er bindende og kontingenten refunderes ikke dersom laget trekkes. 


 


Priser: 

Ballidretter: Kr. 2490, - per lag

Curling: 2990, - per lag. 

Prisøkning med kr 500,- per lag ved påmelding etter fristen hvis det er ledig plasser!

*Cupfest bookes selv, se info lengre ned. 

 


 

Vinn drakt til laget ditt:

Alle lag som melder seg på innen 10. oktober er med i trekningen av overdel til hele laget (maks 12 personer). Premien er sponset av Globall Sport og Jako
Klasse: 

Det spilles kun "ÅPEN KLASSE" med ingen krav til fordeling av kjønn. Dette grunnet kapasitet på baner og turneringens varighet  

CUPFEST O`Learys (18+): 

Bli med på en hyggelig og uformell cupfest lørdag kveld fra 20.00 på O`Learys i Skien. Kom sammen med laget og andre og nyt god mat og prat. Det blir DJ og hyggelig stemning. 


Pris:

Kr. 599,- per person og inkluderer en fantastisk bufeet og 1 bong til valgfri drikke i baren. Maten er en amerikansk inspirert buffet med kjente og kjære O`Learys favoritter med blant annet ribs, wings, burgere, salater mm. 


Booking av bord gjøres av lagene selv og du kan booke deres bord allerede nå med å sende mail med antall personer til skien@olearys.no og oppgi kode "Cupfest 2023" ved booking. Oppgi eventuelle allergier og hensyn som skal ivaretas. 


Maten og drikke betales direkte til O`Learys ved ankomst og utlevering av bong. 

 


Ansvar og forsikring: 

Alle lag deltar på eget ansvar. Det er ikke forsikring inkludert i kontingenten. Vi anbefaler at lagene selv ordner forsikring om dette er ønskelig. 

 


Antidoping: 

Norges Bedriftsidrettsforbund er underlagt antidoping Norge. All bruk av ulovlige preparat og dopingmidler er forbudt. Det kan bli foretatt tester under turneringen. 

 


Diskriminering, hets, vold og trakassering: 

All form for diskriminering, hets og trakassering er forbudt og vil bli straffet med rødt kort og utestengelse fra turneringen. Alvorlige tilfeller kan føre til anmeldelser. 

 

 

Kutyme: 

Her stiller alle på lik linje. Vi skal ha det gøy, være inkluderende å alltid gi et hilsende blikk til dine medspillere. Sammen skaper vi aktivitetsglede og har det gøy sammen. 

 

Overnatting: 

Kommer dere langveis fra? Ønsker dere overnatting er det mange muligheter for dette. 

https://skienfritidspark.no/hotell-fritidsparken 

 

https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/skien/clarion-collection-hotel-bryggeparken/?utm_campaign=regular-pictures&utm_medium=organic&utm_source=googlemybusiness 

 

https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/skien/thon-hotel-hoyers/?utm_source=google&utm_medium=infoboks&utm_campaign=GMB 

 

 

Spesifikk informasjon: 

Alle påmeldte vil motta øvrig informasjon etter påmeldingsfristen. 

Har du spørsmål send mail til thomas.stornes@bedriftsidretten.no 

Cupfest har aldersgrense 18+ 
Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.