Bedriftsserien Bowling 23/24

Bedriftsserien Bowling 23/24


Tid


Bowlingserien 2023-2024

Bowlingserien startet opp i september. På våren 2024 er det mulig å melde seg på bedriftsserien i bowling 24/25.


Pris: 

Prisen varierer ut fra antall påmeldte lag og antall kamper, men maksprisen forrige sesong var 10800,- for medlemslag og 13400,- for ikke-medlemslag. Prisen inkluderer alt for at serien skal spilles. Det faktureres for første halvdel i september og andre halvdel i januar. 


Terminliste:

Terminlisten kommer tidlig september og seriespill pågår mandag-onsdag fra uke 38 til påske. Åpningscup uke 37. (Se eget arrangement og påmelding for åpningscup).


Nivå og spill:

Vi har ulike divisjoner fra Elite til 3 divisjon. Nye lag vil starte i nederste divisjon å spille seg oppover. Nåværende lag vil følge opprykk og nedrykk fra forrige sesong. Hvert lag består av 3 spillere som spiller 3 serier hver. Totalt 18 serier per kamp. Laget kan ha så mange spillere man vil, men kun 3 spillere per kamp. 


Antall spillere / hvem kan delta:

Alle bedrifter kan delta. Nedre aldersgrense er 15 år. Bedrifter kan gå sammen for å danne lag. Det er 3 spillere per lag per kamp og dere kan bytte på spillere uke for uke, men har bedriften flere lag påmeldt må de forholde seg til sitt lag. Foreninger og områder kan også danne lag. Aktive spillere under 40 (Norges eliten) kan ikke delta med mindre de er ansatt i bedriften og at bedriften er medlem i NBIF.


For øvrige regler se fanen regler.


For spørsmål ta kontakt med utvalgsleder Jan Strømsvaag Jan Strømsvaag janstrom@gmail.com.


For informasjon når bowlingserien er i gang ta kontakt med Trine Strømfjord Gjerstad:

E-post: trinestromfjord.gjerstad@bedriftsidretten.no

Telefon: 976 83 889


Vel møtt!


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.