Vestmar trimkarusell 2024

Vestmar trimkarusell 2024


Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 10.09.2024 18:00

Tid


Vestmar trimkarusell
Løp, jogge eller gå - DU velger selv

Perfekt for bedrift og grupper. Delta sammen og skap gode minner, relasjoner og masse aktivitetsglede. Alle løp er 4-5km og vi fikser naturligvis god stemning.
Gjennomføring:

Vi har 6 løp i Kragerø Omegn. Hvert løp har løpsdag på tirsdager. Start uten tid fra 17.30 og frem til fellesstart med tidtaking 18.00. Dersom det ikke passer dette tidspunktet kan du gjennomføre- og registrere selv innen søndag samme uke. Løypen er kun merket tirsdager 17.00-19.00

Alle løp er på 4-5km og på variert underlag. Du deltar akkurat i det tempo du selv ønsker. Her er det deg selv som er i fokus og hos oss kan alle fra 15 år, uansett form og nivå delta. Vi oppmuntrer bedrifter til og delta sammen.


Den gode rammen:

Annenhver tirsdag fra 17.30 legger vi opp til en hyggelig og sosial ramme med musikk og godt felleskap. Vi oppmuntrer venner, bedrift og foreninger om og komme sammen og delta.


Pris:

Kr. 500,- for sesongkort (medlem 400,-)

Kr. 140,- for enkeltstart.


*Prisøkning 1. mai med kr. 100,- for sesongkort

*Påmeldingsgebyr på kr 35,- kommer i tillegg ved sesongkort og kr. 15,- ved enkeltstart


Ønsker du å melde på en større gruppe/bedrift så ta kontakt med oss på

telemark@bedriftsidrett.no så kan vi legge inn og sende samlet faktura.


Premier:

Alle som gjennomfører minst 3 av 6 løp er med i trekningen av flotter premier ved sesongens siste løp. Disse premiene trekkes ut 18.40 på siste løp og alle må derfor ha registrert sine løp innen siste løpsdag 18.00 for å være med i trekningen. Dersom som løper fellesstart på siste løp blir da registrert som startene og er med i trekningen.


Terminliste:

Før sommer:

21.05 Studsdalen

04.06 Berg Museum Vest

18.06 Berg Museum Øst


Etter sommer:

13.08 Studsdalen

27.08 Berg Museum Vest

10.09 Berg Museum ØstPåmelding:

Gjøres i EQ timing. Klikk "Påmelding" opp i høyre hjørnet. Vell sesongkort med eller uten tidtaking så er alle 6 løp inkludert og du sparer penger. Du bruker da det samme startnummer hver gang.

Velger du enkeltløp så åpner påmelding til hvert løp 2 uker før med unntak av første løp Studsdalen som er åpent for påmelding allerede nå. Her får du kun ett låne nummer som skal levers inn etter fullført løp.Løypene:

Løypene er på variert underlag og vi merker traseen. Du trenger ikke å være kjent med traseen og du får informasjon når du møter opp. 

GPX Berg Vest.gpx (retning Kalstad)

GPX Berg Øst.gpx (retning Loviesnberg)Forsikring: 

NBIF operer ikke med lisens og forsikring er ikke inkludert i sine kontingenter. All deltakelse på eget ansvar.Spørsmål:

Har du spørsmål kan du kontakte Thomas på thomas.stornes@bedriftsidretten.no

Spesifikk deltaker-informasjon knyttet til arrangementet, oppmøte, startnummer etc. kommer på ett senere tidspunkt.
Takk til våre partnere:

Skagerrak Sparebank


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.